Перегляд зібрання за групою - Автори 6c0d06b7-60e8-45f5-8535-272c4193165c

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 8 до 12 із 12 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Землеробська механіка. Т. 4. Інноваційні технології харчових ваиробництвКобець, Анатолій Степанович; Kobets, Anatoly Stepanovich; Kobets, Anatoly; Kobets, А.; Сobets’, A. S.; Kobec, Anatoly Stepanovich; Сокол, Сергій Петрович; Sokol, Serhii; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii; Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii; Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii; Тимчак, Дмитро Олександрович; Tymchak, Dmytro; Сова, Наталія Анатоліївна; Sova, Nataliia; Худайбердієва, К. А.; Khudaiberdiieva, K. A.
2022Розділ 2. Контактна нерівноважна низькотемпературна плазма (КНП): особливості фізико-хімічних процесів в умовах КНППівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii
2022Розділ 3. Застосування обробленої плазмою води в хлібопеченні в контексті продовольчої безпекиПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana
2022Розділ 4. Фізико-хімічні та біологічні процеси солодорощення з використанням водних розчинів, оброблених контактною нерівноважною плазмоюПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena
2022Інноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництваПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii