Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7066
Назва: Землеробська механіка. Т. 4. Інноваційні технології харчових ваиробництв
Інші назви: Agricultural mechanics. T. 4. Innovative technologies of food production
Автори: Кобець, Анатолій Степанович
Kobets, Anatoly Stepanovich
Kobets, Anatoly
Kobets, А.
Сobets’, A. S.
Kobec, Anatoly Stepanovich
Сокол, Сергій Петрович
Sokol, Serhii
Пугач, Андрій Миколайович
Puhach, Andrii
Чурсінов, Юрій Олексійович
Chursinov, Yurii
Півоваров, Олександр Андрійович
Pivovarov, Oleksandr
Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Ковальова, Олена Сергіївна
Kovalova, Olena
Калина, Вікторія Сергіївна
Kalyna, Viktoriia
Кошулько, Віталій Сергійович
Koshulko, Vitalii
Тимчак, Дмитро Олександрович
Tymchak, Dmytro
Сова, Наталія Анатоліївна
Sova, Nataliia
Худайбердієва, К. А.
Khudaiberdiieva, K. A.
Ключові слова: харчова продукція
kharchova produktsiia
інноваційні технології
innovatsiini tekhnolohii
науково-дослідні та практичні дослідження
naukovo-doslidni ta praktychni doslidzhennia
впровадження результатів досліджень
vprovadzhennia rezultativ doslidzhen
виробництво біологічно активних добавок
vyrobnytstvo biolohichno aktyvnykh dobavok
рослинна сировина
roslynna syrovyna
обладнання для виробництва харчових продуктів
obladnannia dlia vyrobnytstva kharchovykh produktiv
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Землеробська механіка. Т. 4. Інноваційні технології харчових ваиробництв =Agricultural mechanics. T. 4. Innovative technologies of food production : навч. посіб. / А. С. Кобець, С. П. Сокол, А. М. Пугач, Ю. О. Чурсінов, О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко, О. С. Ковальова, В. С. Калина, В. С. Кошулько, Д. О. Тимчак, Н. А. Сова, К. А. Худайбердієва ; МОН України ; Дніпровський держ. аграр. – екон. ун-т. – Дніпро : «Свідлер А. Л.», 2022. – Т. 4. Інноваційні технології харчових виробництв. – 460 с. –100-річчю Дніпровського держ. аграр.- екон. ун-ту, 20-річчю кафедри технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції присвячується. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7066
Короткий огляд (реферат): Обговорюються інноваційні технології у харчових виробництвах, зокрема сучасні технологічні заходи, направлені на ефективне виробництво різноманітної харчової продукції, впроваджуючи результати науково-дослідних і практичних досліджень колективом кафедри технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. Особливу увагу приділено технологіям виробництва біологічно активних добавок на основі рослинної сировини, а саме: соку люцерни та амаранту; екструдуванню сумішей зелених кормів та сої; особливостям фізико-хімічних процесів в умовах контактної нерівноважної низькотемпературної плазми; застосуванню обробленої плазмою води у хлібопеченні та солодорощенні; виробництву функціональних харчових продуктів; конструктивнотехнологічним параметрам обладнання для сепарування продуктів лущення вівса віброударним методом; комплексній переробці насіння промислових конопель. Obhovoriuiutsia innovatsiini tekhnolohii u kharchovykh vyrobnytstvakh, zokrema suchasni tekhnolohichni zakhody, napravleni na efektyvne vyrobnytstvo riznomanitnoi kharchovoi produktsii, vprovadzhuiuchy rezultaty naukovo-doslidnykh i praktychnykh doslidzhen kolektyvom kafedry tekhnolohii zberihannia i pererobky silskohospodarskoi produktsii. Osoblyvu uvahu prydileno tekhnolohiiam vyrobnytstva biolohichno aktyvnykh dobavok na osnovi roslynnoi syrovyny, a same: soku liutserny ta amarantu; ekstruduvanniu sumishei zelenykh kormiv ta soi; osoblyvostiam fizyko-khimichnykh protsesiv v umovakh kontaktnoi nerivnovazhnoi nyzkotemperaturnoi plazmy; zastosuvanniu obroblenoi plazmoiu vody u khlibopechenni ta solodoroshchenni; vyrobnytstvu funktsionalnykh kharchovykh produktiv; konstruktyvnotekhnolohichnym parametram obladnannia dlia separuvannia produktiv lushchennia vivsa vibroudarnym metodom; kompleksnii pererobtsi nasinnia promyslovykh konopel.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7066
ISBN: ISBN 978-617-627-174-1
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Землеробська механіка. Том 4.pdf11,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.