Перегляд зібрання за групою - Автори 2f2e0af0-77b6-43a7-9e0a-56b634f8a143

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Identification of patterns in the production of a biologically-active component for food productsKovaliova, Olena; Ковальова, Олена Сергіївна; Tchursinov, Yuriy; Чурсінов, Юрій Олексійович; Kalyna, Viktoriia; Калина, Вікторія Сергіївна; Koshulko, Vitalii; Кошулько, Віталій Сергійович; Kunitsia, Ekaterina; Куниця, Катерина; Chernukha, Anton; Чернуха, Антон; Bezuglov, Oleg; Безуглов, Олег; Bogatov, Oleg; Богатов, Олег; Polkovnychenko, Dmytro; Полковниченко, Дмитро; Grigorenko, Natalia; Григоренко, Наталія
2020Investigation of the intensive technology of food sprouts using organic acidsKovaliova, Olena; Ковальова, Олена Сергіївна; Tchoursinov, Yuriy; Чурсінов, Юрій Олексійович; Kalyna, Victoria; Калина, Вікторія Сергіївна; Khromenko, T. I.; Хроменко, Т. І.; Kunitsa, K. V.; Куниця, К. В.
2020Аналітичне дослідження перспективи процесів автоматизації прийому, оцінки якості та закладання зерна на зернопереробних підприємствахЧурсінов, Ю. О.; Tchoursinov, Yu.O.; Ковальова, О. С.; Kovaliova, O.S.; Калина, В. С.; Kalyna, V. S.; Пилипенко, Г. О.; Pylypenko, G.; Хомик, Н. І.; Khomyk, N.; Lehmann, Ch.
2021Дезінфекція харчового обладнання шляхом використання плазмохімічно активованих водних розчинівКовальова, О. С.; Kovalova, O.
2016Дослідження зміни складу ферментованого солоду при сушінніЧурсінов, Юрій Олексійович; Chursіnov, YU.; Півоваров, О. А.; Pіvovarov, O.; Ковальова, О. С.; Koval’ova, O.
2022Дослідження особливостей організації та діяльності студентського наукового гуртка в процесі здобуття вищої технологічної освітиКовальова, О. С.; Kovalova, O.
2012Математичне моделювання процесу водопоглинання в проростаючому зерні з використанням активованих водних розчинівПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Olexandr; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovaleva, Olena; Тищенко, Г. П.; Tischenko, A.