Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10005
Title: Про необхідність калібровки даних ДЗЗ для оцінки вологозабезпеченості сільськогосподарських культур
Other Titles: On the need to calibrate DZZ data for assessing moisture availability of agricultural crops
Authors: Коваленко, В. В.
Kovalenko, Volodymyr
Хмельниченко, Н. В.
Khmelnychenko, Nadiia
Шинкаренко, І. Ю.
Shynkarenko, Iryna
Запорожченко, В. Ю.
Zaporozhchenko, Viktoriia
Keywords: ДЗЗ
DZZ
вологозабезпеченість
moisture availability
агрометеорологічний метод
agrometeorological method
калібровочний рівень
calibration level
Issue Date: 2023
Publisher: Херсонський державний аграрно-економічний університет ( ХДАЕУ )
Citation: Про необхідність калібровки даних ДЗЗ для оцінки вологозабезпеченості сільськогосподарських культур / В. В. Коваленко, Н. В. Хмельниченко, І. Ю. Шинкаренко, В. Ю. Запорожченко // Гідротехнічне будівництво : минуле, сьогодення, майбутнє : зб. наук. праць. - Вип. 6. - Херсон : ХДАЕУ, 2023. - С. 83 - 85. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10005
Abstract: Сформовані ряди розрахункові ряди щоденних запасів вологи W100агммрв (мм) під посівами озимої пшениці (АГММРВ) за період 2005-2015 рр. для умов окремих метеостанцій Дніпропетровської області та відповідні їм моделі земної поверхні (LSM) за 84 змінною вологості ґрунту в різних за потужністю та глибиною шарах Whyd (кг/м2 ) Formed series of calculated series of daily moisture reserves W100agmmrv (mm) under winter wheat crops (AGMMRV) for the period 2005-2015 for the conditions of individual weather stations of the Dnipropetrovsk region and corresponding models of the earth's surface (LSM) for 84 variables of soil moisture in different power and depth of Whyd layers (kg/m2)
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10005
Appears in Collections:Наукові статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf892,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.