Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10005
Назва: Про необхідність калібровки даних ДЗЗ для оцінки вологозабезпеченості сільськогосподарських культур
Інші назви: On the need to calibrate DZZ data for assessing moisture availability of agricultural crops
Автори: Коваленко, В. В.
Kovalenko, Volodymyr
Хмельниченко, Н. В.
Khmelnychenko, Nadiia
Шинкаренко, І. Ю.
Shynkarenko, Iryna
Запорожченко, В. Ю.
Zaporozhchenko, Viktoriia
Ключові слова: ДЗЗ
DZZ
вологозабезпеченість
moisture availability
агрометеорологічний метод
agrometeorological method
калібровочний рівень
calibration level
Дата публікації: 2023
Видавництво: Херсонський державний аграрно-економічний університет ( ХДАЕУ )
Бібліографічний опис: Про необхідність калібровки даних ДЗЗ для оцінки вологозабезпеченості сільськогосподарських культур / В. В. Коваленко, Н. В. Хмельниченко, І. Ю. Шинкаренко, В. Ю. Запорожченко // Гідротехнічне будівництво : минуле, сьогодення, майбутнє : зб. наук. праць. - Вип. 6. - Херсон : ХДАЕУ, 2023. - С. 83 - 85. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10005
Короткий огляд (реферат): Сформовані ряди розрахункові ряди щоденних запасів вологи W100агммрв (мм) під посівами озимої пшениці (АГММРВ) за період 2005-2015 рр. для умов окремих метеостанцій Дніпропетровської області та відповідні їм моделі земної поверхні (LSM) за 84 змінною вологості ґрунту в різних за потужністю та глибиною шарах Whyd (кг/м2 ) Formed series of calculated series of daily moisture reserves W100agmmrv (mm) under winter wheat crops (AGMMRV) for the period 2005-2015 for the conditions of individual weather stations of the Dnipropetrovsk region and corresponding models of the earth's surface (LSM) for 84 variables of soil moisture in different power and depth of Whyd layers (kg/m2)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10005
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf892,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.