Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10006
Назва: Результати калібровки даних ДЗЗ для оцінки вологозабезпеченості озимої пшениці в умовах Дніпропетровської області
Інші назви: The results of the calibration of DZZ data for assessing the moisture availability of winter wheat in the conditions of the Dnipropetrovsk region
Автори: Коваленко, В. В.
Kovalenko, Volodymyr
Хмельниченко, Н. В.
Khmelnychenko, Nadiia
Довга, М. Ю.
Dovha, Mariia
Деркач, М. В.
Derkach, Mariia
Ключові слова: вологозапаси
moisture reserves
ДЗЗ
DZZ
калібровка даних
data calibration
озима пшениця
winter wheat
Дата публікації: 2023
Видавництво: Херсонський державний аграрно-економічний університет ( ХДАЕУ )
Бібліографічний опис: Результати калібровки даних ДЗЗ для оцінки вологозабезпеченості озимої пшениці в умовах Дніпропетровської області / В. В. Коваленко, Н. В. Хмельниченко, М. Ю. Довга, М. В. Деркач // Гідротехнічне будівництво: минуле, сьогодення, майбутнє : зб. наук. праць. - Вип. 6. – Херсон : ХДАЕУ, 2023. - С. 95 - 97. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10006
Короткий огляд (реферат): В роботі представлені результати калібровки даних асиміляції NASA запозичених з веб-клієнтської програми Data Rods Explorer. Для калібровки даних ДЗЗ (Wкор-hyd) використані розраховані за агрометеорологічним методом (АГММРВ), щоденні значення запасів вологи в метровому шарі ґрунту (W100) під посівами озимої пшениці за період 2005-2015 (2022 - Губиниха) рр. The paper presents the results of the calibration of NASA assimilation data borrowed from the Data Rods Explorer web client program. Daily values of moisture reserves in a meter-long soil layer (W100) under winter wheat crops for the period 2005-2015 (2022 - Gubinykh) calculated according to the agro-meteorological method were used to calibrate the DZZ data (Wkor-hyd).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10006
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf879,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.