Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1005
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкаченко, Олексій Андрійович-
dc.contributor.authorTkatschenko, A. A.-
dc.contributor.authorTkatschenko, O. A.-
dc.contributor.authorTkatschenko, Оleksii-
dc.contributor.authorБілан, Марина Володимирівна-
dc.contributor.authorBilan, Maryna-
dc.contributor.authorКовальова, Лілія Олексіївна-
dc.contributor.authorKovaleva, L.-
dc.contributor.authorЗажарський, Володимир Володимирович-
dc.contributor.authorZazharskiy, Vladymyr-
dc.contributor.authorZazharskiy, Volodymyr-
dc.contributor.authorZazharskyi, Vladymyr-
dc.contributor.authorZazharskyi, Volodymyr-
dc.contributor.authorZazharskiy, V.-
dc.contributor.authorZazharskyi, V.-
dc.contributor.authorZazharskiy, Volodymyr V.-
dc.contributor.authorZazharskiy, V. V.-
dc.contributor.authorZazharskyi, V. V.-
dc.date.accessioned2019-02-28T09:13:17Z-
dc.date.available2019-02-28T09:13:17Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЛіпідний склад M. Bovis за тривалого пасажу швидкорослого штаму на щільному живильному середовищі з рН 6,5 / О. А. Ткаченко, М. В. Білан, Л. О. Ковальова, В. В. Зажарський // Ветеринарна медицина України / Ветінформ. – 2009. – № 4. – С. 34-35. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1005.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1005-
dc.descriptionЗажарський Володимир Володимирович https://orcid.org/0000-0003-2674-2494uk
dc.description.abstractНаведено дані результатів вивчення ліпідного складу швидкорослого штаму M. bovis після тривалого пасажування на живильному середовищі з рН 6,5. Встановлено, що зміни рівня вмісту ліпідів обумовлено тривалістю пасажування та призвело до зниження вірулентності мікобактерій. This article provides the results of studing the lipids composition of quickly growing strain M. bovis after duration passaginig on nutrient medium with pH 6,5. It is established, that change of level content of lipids is caused by duration passaging and has brought about reduction virulence of mycobacteria.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВетінформuk
dc.subjectM. bovisuk
dc.subjectM. bovisuk
dc.subjectштамuk
dc.subjectstrainuk
dc.subjectтуберкульозuk
dc.subjecttuberculosisuk
dc.subjectліпідний складuk
dc.subjectlipids compositionuk
dc.titleЛіпідний склад M. Bovis за тривалого пасажу швидкорослого штаму на щільному живильному середовищі з рН 6,5uk
dc.title.alternativeLipids composition of quickly growing strain M.bovis of long duration passaging on nutrient medium with pH 6,5uk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29.pdf2,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.