Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1005
Назва: | Ліпідний склад M. Bovis за тривалого пасажу швидкорослого штаму на щільному живильному середовищі з рН 6,5 |
Інші назви: | Lipids composition of quickly growing strain M.bovis of long duration passaging on nutrient medium with pH 6,5 |
Автори: | Ткаченко, Олексій Андрійович Tkatschenko, A. A. Tkatschenko, O. A. Tkatschenko, Оleksii Білан, Марина Володимирівна Bilan, Maryna Ковальова, Лілія Олексіївна Kovaleva, L. Зажарський, Володимир Володимирович Zazharskiy, Vladymyr Zazharskiy, Volodymyr Zazharskyi, Vladymyr Zazharskyi, Volodymyr Zazharskiy, V. Zazharskyi, V. Zazharskiy, Volodymyr V. Zazharskiy, V. V. Zazharskyi, V. V. |
Ключові слова: | M. bovis M. bovis штам strain туберкульоз tuberculosis ліпідний склад lipids composition |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Ветінформ |
Бібліографічний опис: | Ліпідний склад M. Bovis за тривалого пасажу швидкорослого штаму на щільному живильному середовищі з рН 6,5 / О. А. Ткаченко, М. В. Білан, Л. О. Ковальова, В. В. Зажарський // Ветеринарна медицина України / Ветінформ. – 2009. – № 4. – С. 34-35. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1005. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено дані результатів вивчення ліпідного складу швидкорослого штаму M. bovis після тривалого пасажування на живильному середовищі з рН 6,5. Встановлено, що зміни рівня вмісту ліпідів обумовлено тривалістю пасажування та призвело до зниження вірулентності мікобактерій. This article provides the results of studing the lipids composition of quickly growing strain M. bovis after duration passaginig on nutrient medium with pH 6,5. It is established, that change of level content of lipids is caused by duration passaging and has brought about reduction virulence of mycobacteria. |
Опис: | Зажарський Володимир Володимирович https://orcid.org/0000-0003-2674-2494 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1005 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
29.pdf | 2,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.