Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1024
Назва: Експериментальні дослідження малогабаритного подрібнювача соковитих кормів
Інші назви: Experimental studies of small-sized feed shredder
Автори: Дудін, Володимир Юрійович
Dudin, Volodymyr Yuriyovych
Гаврильченко, Олександр Степанович
Gavrilchenko, Оleksandr Stepanovich
Височин, Павло Сергійович
Vysochin, Pavel Sergeevich
Ключові слова: подрібнювач кормів
shredder feed
кормовий буряк
fodder beet
питома енергоємність ріжучий апарат
specific energy consumption
ріжучий апарат
cutting unit
Дата публікації: 2018
Видавництво: Science and education LTD, Sheffield
Бібліографічний опис: Дудін В.Ю. Експериментальні дослідження малогабаритного подрібнювача соковитих кормів/ В.Ю. Дудін, О.С. Гаврильченко, П.С. Височин // Materials of the XIII International scientific and practical Conference Science and civilization – 2018, Volume 12, January 30 - February 7, 2018.: Sheffield. Science and education LTD. –Р. 41-45.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1024
Короткий огляд (реферат): В тезах приведено результати експериментальних досліджень зразка малогабаритного подрібнювача соковитих кормів, оснащеного барабанною теркою. Дослідження проводили з використанням планування експерименту для двох факторів – кут нахилу ножів та швидкість різання. Досліджувані критерії – питома енергоємність та якість процесу подрібнення. Для приведеної конструкції зміна кута нахилу, а отже і ступеня подрібнення на показники якості та енергоємності процесу несуттєва, при цьому швидкість різання повинна бути в межах 8…9 м/с. In the theses the results of experimental research of a prototype small-sized juicer feed shredder equipped with a drum grater are carried out. The research was conducted using experiment planning for two factors: the angle of the knives and the cutting speed. The criteria under investigation are the specific energy intensity and the quality of the grinding process. For the reduced structure, the change in the angle of inclination, and hence the degree of shredding on the quality indices and energy intensity of the process is insignificant, with the cutting speed should be within 8 ... 9 m / s.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/991d8a81-f15b-4fb6-b658-9226320a4549/Dudin_2.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1024
ISBN: 978-966-8736-05-6 (Print)
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dudin_2.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.