Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1026
Title: | Структура формування ефективності процесу доїння |
Other Titles: | The structure of the formation of the effectiveness of the milking process |
Authors: | Дудін, Володимир Юрійович Dudin, Volodymyr Yuriyovych Березанський, Денис Олександрович Berezansky, Denis Оlexandrovich Чухліб, Олександра Іванівна Chuhlib, Oleksandra Ivanivna |
Keywords: | доїння milk молоко milk якість quality доїльний апарат milking machine |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Publishing House «Education and Science», Praha |
Citation: | Дудін В.Ю. Структура формування ефективності процесу доїння/ В.Ю. Дудін, Д.О. Березанський, О.І. Чухліб //Materiály XIV Mezinárodní vĕdecko – praktická konference «Moderní vymoženosti vědy – 2018», Volume 8 : Praha. Publishing House «Education and Science» - S. 53-56.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1026 |
Abstract: | На ефективність процесу доїння впливають всі ланки біотехнічної системи: тварина - людина – машина. Щодо останнього, то фактор «досконалість доїльного апарату» впливає на отриманий продукт та на біологічні складові системи тварину та оператора. The efficiency of the milking process is influenced by all parts of the biotechnical system: the animal - the person - the car. Concerning the latter, the "milking machine perfection factor" affects the product obtained and the biological components of the animal system and the operator. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/4dc11186-b5a4-40da-8351-e461c3f82f2c/Dudin_4.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1026 |
ISBN: | 978-966-8736-05-6 (Print) |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dudin_4.pdf | 771,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.