Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1026
Title: Структура формування ефективності процесу доїння
Other Titles: The structure of the formation of the effectiveness of the milking process
Authors: Дудін, Володимир Юрійович
Dudin, Volodymyr Yuriyovych
Березанський, Денис Олександрович
Berezansky, Denis Оlexandrovich
Чухліб, Олександра Іванівна
Chuhlib, Oleksandra Ivanivna
Keywords: доїння
milk
молоко
milk
якість
quality
доїльний апарат
milking machine
Issue Date: 2018
Publisher: Publishing House «Education and Science», Praha
Citation: Дудін В.Ю. Структура формування ефективності процесу доїння/ В.Ю. Дудін, Д.О. Березанський, О.І. Чухліб //Materiály XIV Mezinárodní vĕdecko – praktická konference «Moderní vymoženosti vědy – 2018», Volume 8 : Praha. Publishing House «Education and Science» - S. 53-56.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1026
Abstract: На ефективність процесу доїння впливають всі ланки біотехнічної системи: тварина - людина – машина. Щодо останнього, то фактор «досконалість доїльного апарату» впливає на отриманий продукт та на біологічні складові системи тварину та оператора. The efficiency of the milking process is influenced by all parts of the biotechnical system: the animal - the person - the car. Concerning the latter, the "milking machine perfection factor" affects the product obtained and the biological components of the animal system and the operator.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/4dc11186-b5a4-40da-8351-e461c3f82f2c/Dudin_4.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1026
ISBN: 978-966-8736-05-6 (Print)
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dudin_4.pdf771,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.