Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1027
Title: Формування якості годівлі повнораціонними комбікормами
Other Titles: Formation of the quality of feeding full-fodder mixed fodders
Authors: Дудін, Володимир Юрійович
Dudin, Volodymyr Yuriyovych
Гаврильченко, Олександр Степанович
Gavrilchenko, Oleksandr Stepanovich
Мудрак, Юрій Ігорович
Mudrak, Yuriy Igorovich
Черниш, Павло Іванович
Chernysh, Pavel Ivanovich
Keywords: тваринництво
animal production
ефективність виробництва
production efficiency
якість годівлі
quality of feeding
комбікорм
feed
Issue Date: 2018
Publisher: Publishing House «Education and Science», Praha
Citation: Дудін В.Ю. Формування якості годівлі повнораціонними комбікормами / В.Ю. Дудін, О.С. Гаврильченко, Ю.І. Мудрак, П.І. Черниш //Materiály XIV Mezinárodní vĕdecko - praktická konference «Moderní vymoženosti vědy - 2018», Volume 8 : Praha. Publishing House «Education and Science» - S. 48-53.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1027
Abstract: Розроблено структурну схему формування ефективності виробництва продукції тваринництва, з якої встановлено, що найбільш впливовим показником буде «якість годівлі», розглянувши який як певну систему складових було виділено технологічні та технічні ланки, які обумовлені зоотехнічними вимогами. Виділено дві основні складові, які забезпечуються технічною реалізацією процесів – однорідність подрібнення та змішування, при чому останній найбільше залежить від операційної технології приготування та роздавання кормів. The structural scheme of formation of the efficiency of livestock production has been developed, from which it has been established that the most influential indicator will be "quality of feeding", considering that as a certain system of components technological and technical links, which are caused by zootechnical requirements, were allocated. There are two main components that are provided by the technical implementation of the processes - homogeneity of grinding and mixing, whereby the latter depends most on the operating technology of preparation and distribution of feed.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/769f0c47-c149-494a-9a25-c5d46bc90f35/Dudin_5.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1027
ISBN: 978-966-8736-05-6 (Print)
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dudin_5.pdf1,06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.