Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10287
Назва: Удосконалення технології підготовки питної води на Аульському водозаборі
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohii pidhotovky pytnoi vody na Aulskomu vodozabori
Автори: Кузьміна, Лілія Ігорівна
Kuzmina, Liliia
Ключові слова: очищення
ochyshchennia
знезараження
znezarazhennia
питна вода
pytna voda
хлор
khlor
озон
ozon
водстійники
vodstiinyky
змішувачі
zmishuvachi
резервуари
rezervuary
хлоратори
khloratory
фільтри
filtry
насосна станція
nasosna stantsiia
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Кузьміна Л. І. Удосконалення технології підготовки питної води на Аульському водозаборі : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 183, Технології захисту навколишнього середовища / Лілія Ігорівна Кузьміна ; наук. кер. Геннадій Васильович Гапіч ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Факультет водогосподарської інженерії та екології, Каф. цивільної інженерії, технологій будівництва і захисту довкілля. – Дніпро, 2024. – 79 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10287
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – на підставі діючої методики очистки та знезаражування води, розібрати недоліки та переваги підготовки питної води до споживання та надати рекомендації щодо покращення очистки води. Meta roboty – na pidstavi diiuchoi metodyky ochystky ta znezarazhuvannia vody, rozibraty nedoliky ta perevahy pidhotovky pytnoi vody do spozhyvannia ta nadaty rekomendatsii shchodo pokrashchennia ochystky vody.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10287
Розташовується у зібраннях:Кафедра цивільної інженерії, технологій будівництва та захисту довкілля. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf1,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.