Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10309
Title: Обгрунтування технології вирощування товарного товстолобика (Hypophtаlmichthys molitrix) в ставкових умовах фізичної особи – підприємця Юрій Петрович Лагно с. Нижня Хортиця Запорізької області
Other Titles: Obhruntuvannia tekhnolohii vyroshchuvannia tovarnoho tovstolobyka (Hypophtalmichthys molitrix) v stavkovykh umovakh fizychnoi osoby – pidpryiemtsia Yurii Petrovych Lahno s. Nyzhnia Khortytsia Zaporizkoi oblasti
Authors: Шепетун, Дмитро Сергійович
Shepetun, Dmytro Serhiiovych
Keywords: вирощування товарного товстолобика
vyroshchuvannia tovarnoho tovstolobyka
рибопродуктивність ставів
ryboproduktyvnist staviv
вирощування риби
vyroshchuvannia ryby
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Шепетун Д. С. Обгрунтування технології вирощування товарного товстолобика (Hypophtаlmichthys molitrix) в ставкових умовах фізичної особи – підприємця Юрій Петрович Лагно с. Нижня Хортиця Запорізької області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 207 , Водні біоресурси та аквакультура / Шепетун Дмитро Сергійович ; наук. керівник Капшук Н. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. водних біоресурсів та аквакультури. – Дніпро, 2024. – 53 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10309.
Abstract: Мета кваліфікаційної роботи полягала в проведенні оцінки технологічних особливостей вирощування товарного товстолобика (Hypophtаlmichthys molitrix) за умов ведення господарства Запорізької області. Meta kvalifikatsiinoi roboty poliahala v provedenni otsinky tekhnolohichnykh osoblyvostei vyroshchuvannia tovarnoho tovstolobyka (Hypophtalmichthys molitrix) za umov vedennia hospodarstva Zaporizkoi oblasti.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10309
Appears in Collections:Кафедра водних біоресурсів та аквакультури. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шепетун Д. С..pdf1,15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.