Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10323
Назва: Стан ремонту стада швіцьких корів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочно-виробничий комплекс «Єкатеринославський» Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Stan remontu stada shvitskykh koriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Molochno-vyrobnychyi kompleks «Iekaterynoslavskyi» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Кравчук, Михайло Андрійович
Kravchuk, Mykhailo Andriiovych
Ключові слова: швіцькі корови
shvitski korovy
виробництво молока
vyrobnytstvo moloka
годівля швіцьких корів
hodivlia shvitskykh koriv
молочна продуктивність
molochna produktyvnist
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Кравчук М. А. Стан ремонту стада швіцьких корів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочно-виробничий комплекс «Єкатеринославський» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Кравчук Михайло Андрійович ; наук. керівник Литвищенко Л. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10323.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було встановити основні причини вибуття швіцьких корів із стада та визначити його оптимальну структуру на промисловому комплексі з виробництва молока. Metoiu doslidzhen bulo vstanovyty osnovni prychyny vybuttia shvitskykh koriv iz stada ta vyznachyty yoho optymalnu strukturu na promyslovomu kompleksi z vyrobnytstva moloka.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10323
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравчук М. А..pdf631,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.