Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10331
Title: Особливості технології годівлі курчат-бройлерів у приватному акціонерному товаристві «Птахокомплекс «Дніпровський» Кам’янського району Дніпропетровської області
Other Titles: Osoblyvosti tekhnolohii hodivli kurchat-broileriv u pryvatnomu aktsionernomu tovarystvi «Ptakhokompleks «Dniprovskyi» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Цап, Т. О.
Tsap, T. O.
Keywords: годівля курчат-бройлерів
hodivlia kurchat-broileriv
рентабельність виробництва м’яса птиці
rentabelnist vyrobnytstva miasa ptytsi
продуктивність птиці
produktyvnist ptytsi
збереженість птиці
zberezhenist ptytsi
споживання корму
spozhyvannia kormu
показники забою птиці
pokaznyky zaboiu ptytsi
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Цап Т. О. Особливості технології годівлі курчат-бройлерів у приватному акціонерному товаристві «Птахокомплекс «Дніпровський» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Цап Т. О. ; наук. керівник Черненко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 52 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10331.
Abstract: Мета дослідження полягала у вивченні технології годівлі курчат-бройлерів у залежності від вікових періодів вирощування. Meta doslidzhennia poliahala u vyvchenni tekhnolohii hodivli kurchat-broileriv u zalezhnosti vid vikovykh periodiv vyroshchuvannia.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10331
Appears in Collections:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Цап Т. О..pdf1,13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.