Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10336
Назва: | Впровадження коучингу в управління персоналом підприємства |
Інші назви: | Vprovadzhennia kouchynhu v upravlinnia personalom pidpryiemstva |
Автори: | Мокану, Олександр Костянтинович Mokanu, Oleksandr |
Ключові слова: | підприємство pidpryiemstvo управління персоналом upravlinnia personalom впровадження коучингу vprovadzhennia kouchynhu |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Мокану О. К. Впровадження коучингу в управління персоналом підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 073 Менеджмент / Мокану Олександр Костянтинович ; наук. керівник Лебеденко Олеся Василівна ; Дніпровський держ.аграр.-екон. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. менеджменту, публічного управління та адміністрування. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10336 |
Короткий огляд (реферат): | Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є дослідження теоретичного підґрунтя використання коучингу в системі менеджменту персоналом, його основних характеристик, мотивацій, його видів та визначення впливу коучингу на розвиток потенціалу особистості на виробничому підприємстві. Досягнення визначеної мети зумовлено вирішенням наступних завдань: - визначити сутність коучингу та дослідити його роль в системі менеджменту підприємства; - навести характеристику моделей коучингу; - навести оцінку діяльності ТОВ «ВторІнвест Т»; - розкрити ключові аспекти впровадження коучингу на підприємствах; - обґрунтувати доцільність застосування коучингу при формуванні кадрового забезпечення підприємства; - визначити вплив впровадження коучингу в управління персоналом на формування рівня продуктивності праці. Обєктом дослідження кваліфікаційної роботи бакалавра є система управління персоналом підприємства. Предметом дослідження виступає процес впровадження коучингу в управління персоналом підприємства. Методологічною та інформаційною основою дослідження є наукові дослідження, матеріали регулярних фахових видань, а також різноманітні Інтернет-ресурси. При написанні кваліфікаційної роботи бакалавра було використано системний аналіз (вивчення та аналіз наукових основ визначення концепції коучингу), порівняння (порівняння пошукових термінів за різними характеристиками) та моделювання (прийняття управлінських рішень), статистичні, графічні а табличні методи (при здійсненні аналізу розрахункових показників). Використовувалися абстрактно-логічні методи (теоретичні узагальнення та висновки з праць) та інші загальнонаукові та спеціальні наукові методи пізнання. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty bakalavra ye doslidzhennia teoretychnoho pidgruntia vykorystannia kouchynhu v systemi menedzhmentu personalom, yoho osnovnykh kharakterystyk, motyvatsii, yoho vydiv ta vyznachennia vplyvu kouchynhu na rozvytok potentsialu osobystosti na vyrobnychomu pidpryiemstvi. Dosiahnennia vyznachenoi mety zumovleno vyrishenniam nastupnykh zavdan: - vyznachyty sutnist kouchynhu ta doslidyty yoho rol v systemi menedzhmentu pidpryiemstva; - navesty kharakterystyku modelei kouchynhu; - navesty otsinku diialnosti TOV «VtorInvest T»; - rozkryty kliuchovi aspekty vprovadzhennia kouchynhu na pidpryiemstvakh; - obgruntuvaty dotsilnist zastosuvannia kouchynhu pry formuvanni kadrovoho zabezpechennia pidpryiemstva; - vyznachyty vplyv vprovadzhennia kouchynhu v upravlinnia personalom na formuvannia rivnia produktyvnosti pratsi. Obiektom doslidzhennia kvalifikatsiinoi roboty bakalavra ye systema upravlinnia personalom pidpryiemstva. Predmetom doslidzhennia vystupaie protses vprovadzhennia kouchynhu v upravlinnia personalom pidpryiemstva. Metodolohichnoiu ta informatsiinoiu osnovoiu doslidzhennia ye naukovi doslidzhennia, materialy rehuliarnykh fakhovykh vydan, a takozh riznomanitni Internet-resursy. Pry napysanni kvalifikatsiinoi roboty bakalavra bulo vykorystano systemnyi analiz (vyvchennia ta analiz naukovykh osnov vyznachennia kontseptsii kouchynhu), porivniannia (porivniannia poshukovykh terminiv za riznymy kharakterystykamy) ta modeliuvannia (pryiniattia upravlinskykh rishen), statystychni, hrafichni a tablychni metody (pry zdiisnenni analizu rozrakhunkovykh pokaznykiv). Vykorystovuvalysia abstraktno-lohichni metody (teoretychni uzahalnennia ta vysnovky z prats) ta inshi zahalnonaukovi ta spetsialni naukovi metody piznannia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10336 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту, публічного управління та адміністрування. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мокану О. К..pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.