Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10377
Назва: Вплив елементів технології вирощування на врожайність кизилу справжнього в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Авіас – 2000 м» Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Vplyv elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia na vrozhainist kyzylu spravzhnoho v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Avias – 2000 m» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Коцур, Аня
Kotsur, Ania
Ключові слова: комплексна оцінка якості плодів
kompleksna otsinka yakosti plodiv
антиоксидантна активність
antyoksydantna aktyvnist
смак
smak
зовнішній вигляд рослин
зовнішній вигляд рослин
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно–економічний університет
Бібліографічний опис: Коцур А. А. Вплив елементів технології вирощування на врожайність кизилу справжнього в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Авіас – 2000 м» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Сергій Ковальчук; наук. кер. В. Позняк; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф.,загального землеробства та грунтознавства – Дніпро 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10377
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10377
Розташовується у зібраннях:Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коцур А. А..pdf1,71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.