Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10392
Назва: Ефективність використання білкової добавки в годівлі перепелів та її вплив на морфологічний склад яєць
Інші назви: Efektyvnist vykorystannia bilkovoi dobavky v hodivli perepeliv ta yii vplyv na morfolohichnyi sklad yaiets
Автори: Цап, Світлана Володимирівна
Tsap, S.
Tsap, Svitlana
Tsap, S. V.
Tsap, Svitlana V.
Tsap, Svitlana Volodymyrivna
Оріщук, Оксана Сергіївна
Orishchuk, O. S.
Orishchuk, O.
Orishchuk, Oksana
Orischuk, O.
Ткаченко, С. А.
Tkachenko, S. A.
Ключові слова: яєчна продуктивність
yaiechna produktyvnist
білкові добавки
bilkovi dobavky
годівля перепелів
hodivlia perepeliv
раціони перепелів
ratsiony perepeliv
Дата публікації: кві-2024
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Цап С. В. Ефективність використання білкової добавки в годівлі перепелів та її вплив на морфологічний склад яєць / С. В. Цап, О. С. Оріщук, С. А. Ткаченко // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів ( Харків, 23-24 квіт. 2024 р. ) / Державний біотехнологічний університет. – Харків, 2024. – С. 128-130. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10392.
Короткий огляд (реферат): Введення у раціони перепелів 5,0 % кормової добавки сприяло підвищенню продуктивності на 14,2 % та привело до зниження витрат корму на виробництво 1 кг яєчної маси на 16,2 % та позитивно вплинуло на морфологічний склад яєць. Vvedennia u ratsiony perepeliv 5,0 % kormovoi dobavky spryialo pidvyshchenniu produktyvnosti na 14,2 % ta pryvelo do znyzhennia vytrat kormu na vyrobnytstvo 1 kh yaiechnoi masy na 16,2 % ta pozytyvno vplynulo na morfolohichnyi sklad yaiets.
Опис: Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://biotechuniv.edu.ua/nauka/konferentsiyi/
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10392
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
128-130.pdf169,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.