Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10420
Назва: | Удосконалення управління операційними процесами на підприємстві |
Інші назви: | Udoskonalennia upravlinnia operatsiinymy protsesamy na pidpryiemstvi |
Автори: | Дятлов, Іван Сергійович Diatlov, Ivan |
Ключові слова: | підприємство pidpryiemstvo операційні процеси operatsiini protsesy удосконалення управління udoskonalennia upravlinnia |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Дятлов І. С. Удосконалення управління операційними процесами на підприємстві : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 073 Менеджмент / Дятлов Іван Сергійович ; наук. керівник Величко Олександр Петрович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. менеджменту і права. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10420 |
Короткий огляд (реферат): | Метою бакалаврської роботи є створення плану дій стосовно покращення управління операційною діяльністю аграрного підприємства, що сприятиме стійкому розвитку та успіху на ринку. Предметом дослідження є методи та інструменти удосконалення управління операційними процесами в аграрному підприємстві. Об’єктом дослідження є операційні процеси в аграрному підприємстві СТОВ "Тропік" Кам’янського району Дніпропетровської області. У бакалаврській кваліфікаційній роботі вирішувалися такі завдання: • вивчено теоретичні положення стосовно управління операційними процесами за сучасних умов; • досліджено ефективність операційної діяльності на підприємстві; • здійснено аналіз особливостей організації управління операційними процесами у СТОВ "Тропік"; • розроблено пропозиції щодо поліпшення управління бізнес-процесами підприємства на основі методу мережного планування операцій; • визначено напрями удосконалення бренд-менеджменту в системі операційного управління СТОВ «Тропік»; • оптимізовано витрати з організації управління операційним процесом підтримки продажів в аграрному підприємстві. Інформаційна базадосліджень: матеріали відкритого доступу по СТОВ «Тропік», фінансова звітність підприємства, результати анкетування працівників та стейкхолдерів, аналітичні дані сільськогосподарських ринків, нормативні документи тощо. Під час проведення розрахунків для більш деталізованого аналізу показників у роботі використано такі методи досліджень: монографічний, спостереження, анкетування, аналітичні показники рядів динаміки, графічний метод, метод лінійного програмування, метод мережного моделювання та ін. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10420 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту і права. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дятлов І. С..pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.