Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10631
Title: Обґрунтування господарсько-корисних особливостей корів української чорно-рябої молочної породи двох екстер’єрних типів у приватному акціонерному товаристві «Прогрес» Золотонінського району Черкаської області
Other Titles: Obgruntuvannia hospodarsko-korysnykh osoblyvostei koriv ukrainskoi chorno-riaboi molochnoi porody dvokh eksteriernykh typiv u pryvatnomu aktsionernomu tovarystvi «Prohres» Zolotoninskoho raionu Cherkaskoi oblasti
Authors: Волошина, В. Д.
Voloshyna, V. D.
Keywords: корови-первістки
korovy-pervistky
українська чорно-ряба молочна порода корів
ukrainska chorno-riaba molochna poroda koriv
молочне скотарство
molochne skotarstvo
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Волошина В. Д. Обґрунтування господарсько-корисних особливостей корів української чорно-рябої молочної породи двох екстер’єрних типів у приватному акціонерному товаристві «Прогрес» Золотонінського району Черкаської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Волошина В. Д. ; наук. керівник Піщан С. Г. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 53 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10631.
Abstract: Метою роботи було дати аналіз корів-первісток української чорно-рябої молочної породи двох екстер’єрних типів за індексом масивності – пухкого і щільного. Metoiu roboty bulo daty analiz koriv-pervistok ukrainskoi chorno-riaboi molochnoi porody dvokh eksteriernykh typiv za indeksom masyvnosti – pukhkoho i shchilnoho.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10631
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Волошина В. Д..pdf526,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.