Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10632| Назва: | Ефективність використання різних технологічних рішень при відгодівлі свиней в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Рассвет» Новомосковського району Дніпропетровської області |
| Інші назви: | Efektyvnist vykorystannia riznykh tekhnolohichnykh rishen pry vidhodivli svynei v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma Rassvet» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
| Автори: | Грабовець, Микола Борисович Hrabovets, Mykola Borysovych |
| Ключові слова: | відгодівля свиней vidhodivlia svynei продуктивні і відтворювальні якості свиней produktyvni i vidtvoriuvalni yakosti svynei виробництво свинини vyrobnytstvo svynyny |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
| Бібліографічний опис: | Грабовець М. Б. Ефективність використання різних технологічних рішень при відгодівлі свиней в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Рассвет» Новомосковського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Грабовець Микола Борисович ; наук. керівник Іжболдіна О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 57 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10632. |
| Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень є оцінка ефективності впровадження різних технологічних рішень для відгодівлі свиней у ТОВ «Агрофірма Рассвет» Новомосковського району Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen ye otsinka efektyvnosti vprovadzhennia riznykh tekhnolohichnykh rishen dlia vidhodivli svynei u TOV «Ahrofirma Rassvet» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10632 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Грабовець М. Б..pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
