Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10639
Назва: Відтворювальна здатність овець асканійської тонкорунної породи в приватному підприємстві «Націонал» Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Vidtvoriuvalna zdatnist ovets askaniiskoi tonkorunnoi porody v pryvatnomu pidpryiemstvi «Natsional» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Федорів, Роман Степанович
Fedoriv, Roman Stepanovych
Ключові слова: мита вовна
myta vovna
асканійська тонкорунна порода
askaniiska tonkorunna poroda
вівцематки
vivtsematky
барани-плідники
barany-plidnyky
ярки
yarky
баранчики
baranchyky
відтворювальна здатність
vidtvoriuvalna zdatnist
жива маса
zhyva masa
настриг вовни
nastryh vovny
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Федорів Р. С. Відтворювальна здатність овець асканійської тонкорунної породи в приватному підприємстві «Націонал» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Федорів Роман Степанович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 56 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10639.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень є аналіз та вивчення господарсько-корисних ознак відтворювальної здатності, росту і розвитку овець асканійської тонкорунної породи в умовах приватного підприємства «Націонал » Дніпровського району Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen ye analiz ta vyvchennia hospodarsko-korysnykh oznak vidtvoriuvalnoi zdatnosti, rostu i rozvytku ovets askaniiskoi tonkorunnoi porody v umovakh pryvatnoho pidpryiemstva «Natsional » Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10639
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федорів Р. С..pdf487,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.