Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10646
Title: | Урожайність гібридів кукурудзи на силос та якість отриманого силосу |
Other Titles: | Silage yield of corn hybrids and the quality of the silage obtained |
Authors: | Козечко, Володимир Іванович Kozechko, Volodymyr Лєухін, Олександр Валентинович Leukhin, Oleksand |
Keywords: | кукурудза kukurudza гібриди кукурудзи hibrydy kukurudzy кукурудза на силос kukurudza na sylos якість силосу yakist sylosu |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Козечко В. І. Урожайність гібридів кукурудзи на силос та якість отриманого силосу / Володимир Іванович Козечко, Олександр Валентинович Лєухін // Наукові основи адаптивного землеробства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 100-річчя від дня народження доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Федора Трохимовича Моргуна, 90-річчя Агрономічного факультету Дніпровського державного аграрно-економічного університету та Міжнародного дня здоров’я рослин (16-17 травня 2024 року, м. Дніпро). - Дніпро : ДДАЕУ, 2024. – С. 283 – 285. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10646 |
Abstract: | При виборі гібридів кукурудзи необхідно звернути увагу на групи стиглості з урахуванням кліматичних та ґрунтових умов регіону: у менш теплих зонах краще використовувати ранньостиглі гібриди. На жаль, багато регіонів сіють гібриди, які не достатньо ранні, що часто призводить до низької урожайності. Pry vybori hibrydiv kukurudzy neobkhidno zvernuty uvahu na hrupy styhlosti z urakhuvanniam klimatychnykh ta gruntovykh umov rehionu: u mensh teplykh zonakh krashche vykorystovuvaty rannostyhli hibrydy. Na zhal, bahato rehioniv siiut hibrydy, yaki ne dostatno ranni, shcho chasto pryzvodyt do nyzkoi urozhainosti. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10646 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.