Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10660
Title: Розробка технології переробки зародків зерна кукурудзи
Other Titles: Rozrobka tekhnolohii pererobky zarodkiv zerna kukurudzy
Authors: Готвянський, Володимир Миколайович
Hotvianskyi, Volodymyr
Keywords: зародки
zarodky
олія
oliia
екстракція
ekstraktsiia
сировина
syrovyna
зерно кукурудзи
zerno kukurudzy
харчові продукти
kharchovi produkty
розчинник
rozchynnyk
екстрактор
ekstraktor
дослідження
doslidzhennia
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Готвянський В. М. Розробка технології переробки зародків зерна кукурудзи : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Володимир Миколайович Готвянський ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10660
Abstract: Метою роботи є розробка ефективної технології переробки зародків зерна кукурудзи та вивчення споживчих властивостей отриманих продуктів.Metoiu roboty ye rozrobka efektyvnoi tekhnolohii pererobky zarodkiv zerna kukurudzy ta vyvchennia spozhyvchykh vlastyvostei otrymanykh produktiv.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10660
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Готвянський В. М..pdf1,66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.