Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10660
Title: | Розробка технології переробки зародків зерна кукурудзи |
Other Titles: | Rozrobka tekhnolohii pererobky zarodkiv zerna kukurudzy |
Authors: | Готвянський, Володимир Миколайович Hotvianskyi, Volodymyr |
Keywords: | зародки zarodky олія oliia екстракція ekstraktsiia сировина syrovyna зерно кукурудзи zerno kukurudzy харчові продукти kharchovi produkty розчинник rozchynnyk екстрактор ekstraktor дослідження doslidzhennia |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Готвянський В. М. Розробка технології переробки зародків зерна кукурудзи : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Володимир Миколайович Готвянський ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10660 |
Abstract: | Метою роботи є розробка ефективної технології переробки зародків зерна кукурудзи та вивчення споживчих властивостей отриманих продуктів.Metoiu roboty ye rozrobka efektyvnoi tekhnolohii pererobky zarodkiv zerna kukurudzy ta vyvchennia spozhyvchykh vlastyvostei otrymanykh produktiv. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10660 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Готвянський В. М..pdf | 1,66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.