Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724
Title: | Удосконалення технології виробництва житнього хлібу |
Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva zhytnoho khlibu |
Authors: | Кротюк, Діана Петрівна Krotiuk, Diana |
Keywords: | хлібобулочні вироби khlibobulochni vyroby хліб khlib амарантове борошно amarantove boroshno борошно житнє цільнозернове жорнового помелу boroshno zhytnie tsilnozernove zhornovoho pomelu закваска zakvaska глютен hliuten |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Кротюк Д. П. Удосконалення технології виробництва житнього хлібу : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Діана Петрівна Кротюк ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724 |
Abstract: | Метою роботи є розробка рецептури амарантово - житньго хлібу. Об’єктом досліджень є технологія виробництва хліба з амарантового борошно і борошна житнього цільнозернового жорнового помелу. Предмет досліджень – органолептичні та фізико-хімічні показники якості хлібобулочних виробів.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury amarantovo - zhytnho khlibu. Obiektom doslidzhen ye tekhnolohiia vyrobnytstva khliba z amarantovoho boroshno i boroshna zhytnoho tsilnozernovoho zhornovoho pomelu. Predmet doslidzhen – orhanoleptychni ta fizyko-khimichni pokaznyky yakosti khlibobulochnykh vyrobiv. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кротюк Д. П..pdf | 2,02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.