Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724
Title: Удосконалення технології виробництва житнього хлібу
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva zhytnoho khlibu
Authors: Кротюк, Діана Петрівна
Krotiuk, Diana
Keywords: хлібобулочні вироби
khlibobulochni vyroby
хліб
khlib
амарантове борошно
amarantove boroshno
борошно житнє цільнозернове жорнового помелу
boroshno zhytnie tsilnozernove zhornovoho pomelu
закваска
zakvaska
глютен
hliuten
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Кротюк Д. П. Удосконалення технології виробництва житнього хлібу : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Діана Петрівна Кротюк ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724
Abstract: Метою роботи є розробка рецептури амарантово - житньго хлібу. Об’єктом досліджень є технологія виробництва хліба з амарантового борошно і борошна житнього цільнозернового жорнового помелу. Предмет досліджень – органолептичні та фізико-хімічні показники якості хлібобулочних виробів.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury amarantovo - zhytnho khlibu. Obiektom doslidzhen ye tekhnolohiia vyrobnytstva khliba z amarantovoho boroshno i boroshna zhytnoho tsilnozernovoho zhornovoho pomelu. Predmet doslidzhen – orhanoleptychni ta fizyko-khimichni pokaznyky yakosti khlibobulochnykh vyrobiv.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кротюк Д. П..pdf2,02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.