Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11034
Title: Обґрунтування технології виробництва м’якого морозива з додаванням продуктів переробки сої
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva miakoho morozyva z dodavanniam produktiv pererobky soi
Authors: Гоман, Артем Володимирович
Homan, Artem Volodymyrovych
Keywords: соя
soia
морозиво
morozyvo
продукти харчування
produkty kharchuvannia
білки
bilky
молочні продукти
molochni produkty
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Гоман А. В. Обґрунтування технології виробництва м’якого морозива з додаванням продуктів переробки сої : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Гоман Артем Володимирович; наук. керівник Ковальова Олена ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11034
Abstract: Мета досліджень – розробка рецептури та технології молочно-рослинної основи для морозива зниженою енергетичною цінністю з використанням продуктів переробки сої. Об’єкт дослідження – процес виробництва м’якого морозива з використанням продуктів переробки сої. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок параметрів технологічного процесу виробництва морозива та вплив його на якісні показники готового продукту. Meta doslidzhen – rozrobka retseptury ta tekhnolohii molochno-roslynnoi osnovy dlia morozyva znyzhenoiu enerhetychnoiu tsinnistiu z vykorystanniam produktiv pererobky soi. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva miakoho morozyva z vykorystanniam produktiv pererobky soi. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok parametriv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva morozyva ta vplyv yoho na yakisni pokaznyky hotovoho produktu.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11034
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гоман А. В..pdf1,35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.