Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11034| Title: | Обґрунтування технології виробництва м’якого морозива з додаванням продуктів переробки сої |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva miakoho morozyva z dodavanniam produktiv pererobky soi |
| Authors: | Гоман, Артем Володимирович Homan, Artem Volodymyrovych |
| Keywords: | соя soia морозиво morozyvo продукти харчування produkty kharchuvannia білки bilky молочні продукти molochni produkty |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Гоман А. В. Обґрунтування технології виробництва м’якого морозива з додаванням продуктів переробки сої : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Гоман Артем Володимирович; наук. керівник Ковальова Олена ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11034 |
| Abstract: | Мета досліджень – розробка рецептури та технології молочно-рослинної основи для морозива зниженою енергетичною цінністю з використанням продуктів переробки сої. Об’єкт дослідження – процес виробництва м’якого морозива з використанням продуктів переробки сої. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок параметрів технологічного процесу виробництва морозива та вплив його на якісні показники готового продукту. Meta doslidzhen – rozrobka retseptury ta tekhnolohii molochno-roslynnoi osnovy dlia morozyva znyzhenoiu enerhetychnoiu tsinnistiu z vykorystanniam produktiv pererobky soi. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva miakoho morozyva z vykorystanniam produktiv pererobky soi. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok parametriv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva morozyva ta vplyv yoho na yakisni pokaznyky hotovoho produktu. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11034 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Гоман А. В..pdf | 1,35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
