Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11097
Title: Обґрунтування технології виробництва олії сафлорової
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva olii saflorovoi
Authors: Семенюченко, Тетяна Вадимівна
Semeniuchenko, Tetiana Vadymivna
Keywords: насіння сафлору
nasinnia safloru
олія
oliia
температура
temperatura
кислотне число
kyslotne chyslo
жирні кислоти
zhyrni kysloty
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Семенюченко Т. В. Обґрунтування технології виробництва олії сафлорової : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Семенюченко Тетяна Вадимівна ; наук. керівник Сова Наталія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 60 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11097
Abstract: Об’єкт дослідження – технологія виробництва олії із насіння сафлору української селекції. Метою роботи є визначення впливу температури пресування на вихід та якість олії сафлорової. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva olii iz nasinnia safloru ukrainskoi selektsii. Metoiu roboty ye vyznachennia vplyvu temperatury presuvannia na vykhid ta yakist olii saflorovoi.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11097
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Семенюченко Т. В..pdf2,57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.