Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11097| Title: | Обґрунтування технології виробництва олії сафлорової |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva olii saflorovoi |
| Authors: | Семенюченко, Тетяна Вадимівна Semeniuchenko, Tetiana Vadymivna |
| Keywords: | насіння сафлору nasinnia safloru олія oliia температура temperatura кислотне число kyslotne chyslo жирні кислоти zhyrni kysloty |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Семенюченко Т. В. Обґрунтування технології виробництва олії сафлорової : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Семенюченко Тетяна Вадимівна ; наук. керівник Сова Наталія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 60 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11097 |
| Abstract: | Об’єкт дослідження – технологія виробництва олії із насіння сафлору української селекції. Метою роботи є визначення впливу температури пресування на вихід та якість олії сафлорової. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva olii iz nasinnia safloru ukrainskoi selektsii. Metoiu roboty ye vyznachennia vplyvu temperatury presuvannia na vykhid ta yakist olii saflorovoi. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11097 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Семенюченко Т. В..pdf | 2,57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
