Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11105
Title: Вплив добавок із плодово-ягідної сировини на якість виробів з тіста
Other Titles: Vplyv dobavok iz plodovo-yahidnoi syrovyny na yakist vyrobiv z tista
Authors: Федоров, Олег Ігорович
Fedorov, Oleh Ihorovych
Keywords: обліпиха
oblipykha
калина
kalyna
горобина
horobyna
пюре
piure
сировина
syrovyna
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Федоров О. І. Вплив добавок із плодово-ягідної сировини на якість виробів з тіста : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Федоров Олег Ігорович ; наук. керівник Холобцева Ірина ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 65 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11105
Abstract: Метою роботи є вивчення ступеня впливу добавок плодів обліпихи, калини, горобини звичайної якість виробів з дріжджового тіста, і розширення асортименту хлібобулочних виробів, призначених для дитячого і дорослого населення. Об’єкт дослідження – процес виробництва хлібобулочних виробів збагачених пюре обліпихи, калини, горобини. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників готових хлібобулочних виробів від кількості введеного пюре обліпихи, калини, горобини. Metoiu roboty ye vyvchennia stupenia vplyvu dobavok plodiv oblipykhy, kalyny, horobyny zvychainoi yakist vyrobiv z drizhdzhovoho tista, i rozshyrennia asortymentu khlibobulochnykh vyrobiv, pryznachenykh dlia dytiachoho i dorosloho naselennia. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh piure oblipykhy, kalyny, horobyny. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv hotovykh khlibobulochnykh vyrobiv vid kilkosti vvedenoho piure oblipykhy, kalyny, horobyny.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11105
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Федоров О. В..pdf1,48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.