Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11105| Title: | Вплив добавок із плодово-ягідної сировини на якість виробів з тіста |
| Other Titles: | Vplyv dobavok iz plodovo-yahidnoi syrovyny na yakist vyrobiv z tista |
| Authors: | Федоров, Олег Ігорович Fedorov, Oleh Ihorovych |
| Keywords: | обліпиха oblipykha калина kalyna горобина horobyna пюре piure сировина syrovyna |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Федоров О. І. Вплив добавок із плодово-ягідної сировини на якість виробів з тіста : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Федоров Олег Ігорович ; наук. керівник Холобцева Ірина ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 65 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11105 |
| Abstract: | Метою роботи є вивчення ступеня впливу добавок плодів обліпихи, калини, горобини звичайної якість виробів з дріжджового тіста, і розширення асортименту хлібобулочних виробів, призначених для дитячого і дорослого населення. Об’єкт дослідження – процес виробництва хлібобулочних виробів збагачених пюре обліпихи, калини, горобини. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників готових хлібобулочних виробів від кількості введеного пюре обліпихи, калини, горобини. Metoiu roboty ye vyvchennia stupenia vplyvu dobavok plodiv oblipykhy, kalyny, horobyny zvychainoi yakist vyrobiv z drizhdzhovoho tista, i rozshyrennia asortymentu khlibobulochnykh vyrobiv, pryznachenykh dlia dytiachoho i dorosloho naselennia. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh piure oblipykhy, kalyny, horobyny. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv hotovykh khlibobulochnykh vyrobiv vid kilkosti vvedenoho piure oblipykhy, kalyny, horobyny. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11105 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Федоров О. В..pdf | 1,48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
