Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11126
Title: Удосконалення технології вирощування кукурудзи з обґрунтуванням параметрів і режиму роботи культиватора
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohii vyroshchuvannia kukurudzy z obgruntuvanniam parametriv i rezhymu roboty kultyvatora
Authors: Зазнобін, Артем Андрійович
Zaznobin, Artem
Keywords: кукурудза
kukurudza
технологія
tekhnolohiia
міжрядний обробіток
mizhriadnyi obrobitok
культиватор
kultyvator
параметри
parametry
режим роботи
rezhym roboty
охорона праці
okhorona pratsi
економічний ефект
ekonomichnyi efekt
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Зазнобін А. А. Удосконалення технології вирощування кукурудзи з обґрунтуванням параметрів і режиму роботи культиватора : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня "Магістр": 208, Агроінженерія / Артем Андрійович Зазнобін ; наук. кер. Анатолій Степанович Кобець ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . – Дніпро, 2024. – 73 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11126
Abstract: В роботі проведено аналіз сучасних технологій вирощування кукурудзи і розроблено технологію вирощування цієї культури для умов і на замовлення ТОВ «Дубрава» Магдалинівської громади Дніпропетровської області. Запропоновано схему удосконалення конструкції культиватора.V roboti provedeno analiz suchasnykh tekhnolohii vyroshchuvannia kukurudzy i rozrobleno tekhnolohiiu vyroshchuvannia tsiiei kultury dlia umov i na zamovlennia TOV «Dubrava» Mahdalynivskoi hromady Dnipropetrovskoi oblasti. Zaproponovano skhemu udoskonalennia konstruktsii kultyvatora.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11126
Appears in Collections:Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Зазнобін А.А..pdf721,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.