Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11212
Назва: Підвищення ефективності технологічного процесу приготування комбікормів
Інші назви: Pidvyshchennia efektyvnosti tekhnolohichnoho protsesu pryhotuvannia kombikormiv
Автори: Косолап, Станіслав Олексійович
Kosolap, Stanislav
Ключові слова: сипкі матеріали
sypki materialy
комбікорм
kombikorm
кормоприготування
kormopryhotuvannia
дозування
dozuvannia
дозатор
dozator
гравітаційні сили
hravitatsiini syly
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Косолап С. О. Підвищення ефективності технологічного процесу приготування комбікормів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня "Магістр" : 208, Агроінженерія / Станіслав Олексійович Косолап ; наук. кер. Микола Мусійович Трипутень ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . – Дніпро, 2024. – 91 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11212
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є підвищення ефективності технологічного процесу приготування комбікормів шляхом удосконалення конструкцій дозуючих пристроїв та обґрунтування їх конструктивно-режимних параметрів.Metoiu doslidzhennia ye pidvyshchennia efektyvnosti tekhnolohichnoho protsesu pryhotuvannia kombikormiv shliakhom udoskonalennia konstruktsii dozuiuchykh prystroiv ta obgruntuvannia yikh konstruktyvno-rezhymnykh parametriv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11212
Розташовується у зібраннях:Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Косолап С. О..pdf3,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.