Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11476
Назва: Підвищення ефективності використання шліфувальних кругів для відновлення деталей сільськогосподарської техніки
Інші назви: Pidvyshchennia efektyvnosti vykorystannia shlifuvalnykh kruhiv dlia vidnovlennia detalei silskohospodarskoi tekhniky
Автори: Музичка, Діана Геннадіївна
Muzychka, Diana
Ключові слова: різальні елементи
rizalni elementy
робочий орган
robochyi orhan
заточування
zatochuvannia
процес шліфування
protses shlifuvannia
режими різання
rezhymy rizannia
шліфувальний круг
shlifuvalnyi kruh
параметри
parametry
ефективність
efektyvnist
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Музичка Д. Г. Підвищення ефективності використання шліфувальних кругів для відновлення деталей сільськогосподарської техніки : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня "Магістр" : 208, Агроінженерія / Діана Геннадіївна Музичка ; наук. кер. Кристина Олегівна Лупко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11476
Короткий огляд (реферат): У представленій роботі проведено комплексне дослідження підвищення ефективності використання шліфувальних кругів з КНБ для відновлення деталей сільськогосподарської техніки, що виготовлені зі швидкорізальної сталі Р18.U predstavlenii roboti provedeno kompleksne doslidzhennia pidvyshchennia efektyvnosti vykorystannia shlifuvalnykh kruhiv z KNB dlia vidnovlennia detalei silskohospodarskoi tekhniky, shcho vyhotovleni zi shvydkorizalnoi stali R18.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11476
Розташовується у зібраннях:Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Музичка Д. Г..pdf2,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.