Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1151
Title: | Функціональні інгредієнти у харчових продуктах |
Other Titles: | Functional ingredients in foods |
Authors: | Калина, Вікторія Сергіївна Kalyna, Victoriya Іщенко, М. В. Ishenko, M. Горбачевська, K. Gorbachevska, K. Перкова, А. О. Perkova, А. Козяр, Ю. В. Kozyar, Y. |
Keywords: | функціональний продукт Functional product, кондитерський виріб confectionery product жирові інгредієнти fatty ingredients клітковина fiber |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Калина В.С. Функціональні інгредієнти у харчових продуктах / В.С. Калина, М.В. Іщенко, К.Ю. Горбачевська, А.О. Перкова, Ю.В. Козяр // Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів: Матеріали ІІ Всеукраїнської наукової конференції (10 квітня 2018 р. - м. Дніпро): “Середняк Т.К.”.– С. 49-50.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1151 |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/bitstream/123456789/557/1/%D0%A2%D0%90%D0%A1%D0%A5-2018.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1151 |
ISBN: | 978-617-7599-38-7 |
Appears in Collections: | Монографії, розділи монографій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези Калина_Іщенко_інші.pdf | 455,07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.