Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1151
Title: Функціональні інгредієнти у харчових продуктах
Other Titles: Functional ingredients in foods
Authors: Калина, Вікторія Сергіївна
Kalyna, Victoriya
Іщенко, М. В.
Ishenko, M.
Горбачевська, K.
Gorbachevska, K.
Перкова, А. О.
Perkova, А.
Козяр, Ю. В.
Kozyar, Y.
Keywords: функціональний продукт
Functional product,
кондитерський виріб
confectionery product
жирові інгредієнти
fatty ingredients
клітковина
fiber
Issue Date: 2018
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Калина В.С. Функціональні інгредієнти у харчових продуктах / В.С. Калина, М.В. Іщенко, К.Ю. Горбачевська, А.О. Перкова, Ю.В. Козяр // Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів: Матеріали ІІ Всеукраїнської наукової конференції (10 квітня 2018 р. - м. Дніпро): “Середняк Т.К.”.– С. 49-50.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1151
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/bitstream/123456789/557/1/%D0%A2%D0%90%D0%A1%D0%A5-2018.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1151
ISBN: 978-617-7599-38-7
Appears in Collections:Монографії, розділи монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези Калина_Іщенко_інші.pdf455,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.