Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11728
Title: Ефективність застосування фунгіцидів та регуляторів росту рослин в посівах моркви в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Божий Дар Агро» Кам’янського району Дніпропетровської області
Other Titles: Efektyvnist zastosuvannia funhitsydiv ta rehuliatoriv rostu roslyn v posivakh morkvy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Bozhyi Dar Ahro» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Рахно, Денис Сергійович
Rakhno, Denys Serhiiovych
Keywords: морква
morkva
пестициди
pestytsydy
регулятори росту
rehuliatory rostu
захист
zakhyst
овочі
ovochi
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Рахно Д. С. Ефективність застосування фунгіцидів та регуляторів росту рослин в посівах моркви в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Божий Дар Агро» Кам’янського району Дніпропетровської області: пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 201 Агрономія / Рахно Денис Сергійович ; наук. Керівник Черних Світлана ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Агрономічний факультет, Кафедра агрохімії– Дніпро, 2024. – 73 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11728
Abstract: За поширеності вирощування практично у всих регіонах держави моркви, яка є складовою набору для приготування традиційно української страви – борщу, традиційний попит на її споживання, зазвичай, високий . Велика кількість провітаміну А та інших (В, С, Д) та важливих елементів (мікро та мінералів), амінокислот, та навіть жирів і білків та ефірного масла представляють цінність цієї овочевої культури, яка є дієтичною, корисною та незамінною в харчуванні людей . Для створення стабільної пропозиції при високому попиті на продукцію (моркву) та за постійно зростаючих високих вимог споживачів до її якості і можливості вибору серед імпортної та вітчизняної продукції актуальним є досягання високого рівня товарних характеристик та великої кількості виробниками овочевої продукції. Za poshyrenosti vyroshchuvannia praktychno u vsykh rehionakh derzhavy morkvy, yaka ye skladovoiu naboru dlia pryhotuvannia tradytsiino ukrainskoi stravy – borshchu, tradytsiinyi popyt na yii spozhyvannia, zazvychai, vysokyi . Velyka kilkist provitaminu A ta inshykh (V, S, D) ta vazhlyvykh elementiv (mikro ta mineraliv), aminokyslot, ta navit zhyriv i bilkiv ta efirnoho masla predstavliaiut tsinnist tsiiei ovochevoi kultury, yaka ye diietychnoiu, korysnoiu ta nezaminnoiu v kharchuvanni liudei . Dlia stvorennia stabilnoi propozytsii pry vysokomu popyti na produktsiiu (morkvu) ta za postiino zrostaiuchykh vysokykh vymoh spozhyvachiv do yii yakosti i mozhlyvosti vyboru sered importnoi ta vitchyznianoi produktsii aktualnym ye dosiahannia vysokoho rivnia tovarnykh kharakterystyk ta velykoi kilkosti vyrobnykamy ovochevoi produktsii.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11728
Appears in Collections:Кафедра агрохімії. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рахно Д. С..pdf1,03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.