Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11832
Title: Інноваційні технології та обладнання бродильних виробництв
Other Titles: Innovative technologies and equipment for fermentation production
Authors: Півоваров, Олександр Андрійович
Pivovarov, Oleksandr
Ковальова, Олена Сергіївна
Kovalova, Olena
Кошулько, Віталій Сергійович
Koshulko, Vitalii
Keywords: інноваційні технології
innovative technologies
бродіння
fermentation
напої бродіння
beverages fermentation
виробництво напоїв
beverage production
ферментація
fermentation
ферментовані продукти
fermented products
закваски
starter cultures
пиво
beer
вино
wine
дистиляція
distillation
обладнання
equipment
Issue Date: 2025
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Півоваров О. А. Інноваційні технології та обладнання бродильних виробництв : навч. посіб. / МОН України ; ДДАЕУ ; О. А. Півоваров, О. С. Ковальова, В. С. Кошулько – Дніпро : ФОП Обдимко О.С., 2025. – 396 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11832
Abstract: Навчальний посібник присвячено висвітленню основних напрямів та перспективам розвитку сучасної бродильної промисловості, розумінню проблем у формуваннях переробної галузі та вміння застосовувати зарубіжний та вітчизняний досвід профільних виробництв. Дозволяє ознайомитись з новітніми досягненнями галузі, перспективними інноваційними напрямами, сучасними технологічними процесами та обладнанням бродильних виробництв. Розглянуто виготовлення різноманітних видів харчової та технологічної продукції. Посібник призначено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти, а також для наукових працівників, аспірантів і фахівців, які цікавляться проблемами інноваційного інжинірингу харчових виробництв. - The textbook is dedicated to highlighting the main directions and prospects for the development of the modern fermentation industry, understanding the problems in the formation of the processing industry, and the ability to apply foreign and domestic experience of specialized industries. Allows you to get acquainted with the latest achievements of the industry, promising innovative directions, modern technological processes and equipment of fermentation industries. The production of various types of food and technological products is considered. The manual is intended for higher education students studying in the specialty 181 Food Technology of the first (bachelor's) and second (master's) levels of higher education, as well as for researchers, postgraduate students and specialists interested in the problems of innovative engineering of food production.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11832
ISBN: ISBN 978-617-95219-3-5
Appears in Collections:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.