Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12152
Title: Вплив строків сівби на формування урожайності зерна кукурудзи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агрокомплекс добробут» Синельниківського району Дніпропетровської області
Other Titles: Vplyv strokiv sivby na formuvannia urozhainosti zerna kukurudzy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrokompleks dobrobut» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Цисар, Наталія Олександрівна
Tsysar, Nataliia
Keywords: кукурудза
kukurudza
технологія вирощування
tekhnolohiia vyroshchuvannia
гібрид
hibryd
строки посіву
stroky posivu
урожайність насіння
urozhainist nasinnia
чистий прибуток
chystyi prybutok
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Цисар Н. О. Вплив строків сівби на формування урожайності зерна кукурудзи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агрокомплекс добробут» Синельниківського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістер» : 201, Агрономія / Наталія Олександрівна Цисар ; наук. кер. Наталія Ноздріна ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т. Агрономічний факультет, Кафедра рослинництва . – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12152
Abstract: Проведені дослідження із застосуванням різних способів сівби сучасних гібридів кукурудзи та їх позитивний вплив на ріст, розвиток та формування урожаю зерна гібридів ДН Аким, Парадіз, ДМ Скарб та СИ ОКТЕОН.Provedeni doslidzhennia iz zastosuvanniam riznykh sposobiv sivby suchasnykh hibrydiv kukurudzy ta yikh pozytyvnyi vplyv na rist, rozvytok ta formuvannia urozhaiu zerna hibrydiv DN Akym, Paradiz, DM Skarb ta SY OKTEON.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12152
Appears in Collections:Кафедра рослинництва . Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Цисар Н. О..pdf1,46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.