Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12189
Title: Генетична, фізіологічна та імунологічна адаптація бройлерів до теплового стресу
Other Titles: Henetychna, fiziolohichna ta imunolohichna adaptatsiia broileriv do teplovoho stresu
Authors: Дочкін, Дмитро Олексійович
Dochkin, Dmytro Oleksiiovych
Keywords: тепловий стрес
teplovyi stres
бройлери
broilery
антиоксиданти
antyoksydanty
адаптація
adaptatsiia
Issue Date: Jul-2024
Publisher: ГО «Молодіжна наукова ліга» ; ТОВ «УКРЛОГОС Груп»
Citation: Дочкін Д. О. Генетична, фізіологічна та імунологічна адаптація бройлерів до теплового стресу / Д. О. Дочкін ; наук. керівник Милостивий Р. В. // Міждисциплінарні наукові дослідження та перспективи їх розвитку :матеріали VII Міжнар. студентської наук. конф. ( Харків 11 лип. 2025 р. ) / ГО «Молодіжна наукова ліга». – Вінниця : ТОВ«УКРЛОГОС Груп», 2025. – С. 36-37. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12189.
Abstract: У роботі проаналізовано генетичні, фізіологічні та імунологічні механізми адаптації бройлерів до теплового стресу. Розглянуто роль експресії генів, нутритивних стратегій і використання біодобавок для підвищення стійкості організму птиці до гіпертермії, що має ключове значення для стабільного птахівництва в умовах кліматичних змін. U roboti proanalizovano henetychni, fiziolohichni ta imunolohichni mekhanizmy adaptatsii broileriv do teplovoho stresu. Rozghlianuto rol ekspresii heniv, nutrytyvnykh stratehii i vykorystannia biodobavok dlia pidvyshchennia stiikosti orhanizmu ptytsi do hipertermii, shcho maie kliuchove znachennia dlia stabilnoho ptakhivnytstva v umovakh klimatychnykh zmin.
URI: https://archive.liga.science/index.php/conference-proceedings/issue/view/inter-11.07.2025/142
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12189
ISBN: 978-617-8312-73-2
Appears in Collections:Публікації бакалаврів, магістрів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
142-202-PB-37-38.pdf377,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.