Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1229
Title: Вплив диспергованого зерна кукурудзи на якість галет
Other Titles: Influence of the dispersed corn grain on the quality of the gale
Authors: Лубинець, Тетяна Петрівна
Lubinets, Tetiana
Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Keywords: галети
gravel
диспергована зернова маса
dispersed grains
кукурудза
corn
заварка
brewing
куркума
turmeric
Issue Date: 2018
Publisher: ИА «АПК-Информ»
Citation: Лубенець Т.П. Вплив диспергованого зерна кукурудзи на якість галет/Т. П. Лубенець, С. Ю. Миколенко // Хранение и переработка зерна.- 2018.- № 3. -С. 32-34.
Abstract: Галети є перспективним видом кондитерської продукції, які за рахунок зниженого вмісту вологи здатні зберігатися тривалий час, що сприяє ресурсозбереженню зернової сировини та розширює горизонти її застосування. Виробництво печива з використанням диспергованої зернової маси дозволяє розширити асортимент продуктів функціонального призначення. Аналіз отриманих даних показав, що кращими за структурними та органолептичними показниками якості володіли галети з диспергованою зерновою масою кукурудзи із додаванням куркуми, а використання заварки є доцільним технологічним прийомом у технології галет. Доведено, що використання диспергованої зернової маси кукурудзи дозволяє покращити якість галет та розширити асортимент борошняних кондитерських виробів функціонального призначення.
URI: http://hipzmag.com/arhiv-zhurnalov/2018/zhurnal-hranenie-i-pererabotka-zerna-za-mart-2018/
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1229
ISSN: 2306-4498
Appears in Collections:Публікації бакалаврів, магістрів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття Лубенець Миколенко.pdf402,59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.