Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1229
Title: | Вплив диспергованого зерна кукурудзи на якість галет |
Other Titles: | Influence of the dispersed corn grain on the quality of the gale |
Authors: | Лубинець, Тетяна Петрівна Lubinets, Tetiana Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana |
Keywords: | галети gravel диспергована зернова маса dispersed grains кукурудза corn заварка brewing куркума turmeric |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ИА «АПК-Информ» |
Citation: | Лубенець Т.П. Вплив диспергованого зерна кукурудзи на якість галет/Т. П. Лубенець, С. Ю. Миколенко // Хранение и переработка зерна.- 2018.- № 3. -С. 32-34. |
Abstract: | Галети є перспективним видом кондитерської продукції, які за рахунок зниженого вмісту вологи здатні зберігатися тривалий час, що сприяє ресурсозбереженню зернової сировини та розширює горизонти її застосування. Виробництво печива з використанням диспергованої зернової маси дозволяє розширити асортимент продуктів функціонального призначення. Аналіз отриманих даних показав, що кращими за структурними та органолептичними показниками якості володіли галети з диспергованою зерновою масою кукурудзи із додаванням куркуми, а використання заварки є доцільним технологічним прийомом у технології галет. Доведено, що використання диспергованої зернової маси кукурудзи дозволяє покращити якість галет та розширити асортимент борошняних кондитерських виробів функціонального призначення. |
URI: | http://hipzmag.com/arhiv-zhurnalov/2018/zhurnal-hranenie-i-pererabotka-zerna-za-mart-2018/ http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1229 |
ISSN: | 2306-4498 |
Appears in Collections: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Стаття Лубенець Миколенко.pdf | 402,59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.