Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12322
Назва: | Обґрунтування технології виробництва напоїв плодово-ягідних функціонального призначення |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva napoiv plodovo-yahidnykh funktsionalnoho pryznachennia |
Автори: | Александрова, Олександра Олександрівна Aleksandrova, Oleksandra Oleksandrivn |
Ключові слова: | шовковиця shovkovytsia плодово-ягідні напої plodovo-yahidni napoi напої на основі екстракту шовковиці napoi na osnovi ekstraktu shovkovytsi шипшина shypshyna фруктові напої fruktovi napoi виноград vynohrad абрикос abrykos фейхоа feikhoa |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Александрова О. О. Обґрунтування технології виробництва напоїв плодово-ягідних функціонального призначення : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Александрова Олександра Олександрівна; наук. керівник Кошулько Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 70 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12322 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – технологія виробництва плодово-ягідних функціональних напоїв на основі екстракту шовковиці. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого продукту. Метою кваліфікаційної роботи є розробка технології виробництва функціональних плодово-ягідних напоїв із натуральної сировини. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva plodovo-yahidnykh funktsionalnykh napoiv na osnovi ekstraktu shovkovytsi. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh plodovo-yahidnykh napoiv iz naturalnoi syrovyny. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12322 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Александрова О. О..pdf | 1,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.