Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12330
Title: | Удосконалення технологічної лінії виробництва крупи пшеничної |
Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva krupy pshenychnoi pshenytsia |
Authors: | Богатир, Інна Василівна Bohatyr, Inna Vasylivna |
Keywords: | пшениця pshenytsia крупа пшенична krupa pshenychna відволоження vidvolozhennia сушіння sushinnia зеносушарка zenosusharka |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Богатир І. В. Удосконалення технологічної лінії виробництва крупи пшеничної : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Богатир Інна Василівна; наук. керівник Тимчак Дмитро ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 59 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12330 |
Abstract: | Об’єкт дослідження: технологічна лінія з виробництва пшеничної крупи Метою роботи є дослідження можливості удосконалення технологічної лінії виробництва пшеничної крупи шляхом заміни зерносушарки. Методи дослідження: У роботі застосовано загальні методики технологічних розрахунків для визначення та підбору кількості технологічного обладнання на виробництві ТОВ «СТАС І К», а також обчислення необхідної площі виробничих приміщень та техніко-економічних показників. Кваліфікаційна робота присвячена технологічній лінії виробництва пшеничної крупи за рахунок удосконалення лінії відволоження продовольчої сировини методом зміни зерносушарки. На базі аналізу діючої технологічної схеми ТОВ «СТАС І К» було ухвалено удосконалити її за рахунок заміни зерносушарки на більш сучасну та продуктивну. Obiekt doslidzhennia: tekhnolohichna liniia z vyrobnytstva pshenychnoi krupy Metoiu roboty ye doslidzhennia mozhlyvosti udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva pshenychnoi krupy shliakhom zaminy zernosusharky. Metody doslidzhennia: U roboti zastosovano zahalni metodyky tekhnolohichnykh rozrakhunkiv dlia vyznachennia ta pidboru kilkosti tekhnolohichnoho obladnannia na vyrobnytstvi TOV «STAS I K», a takozh obchyslennia neobkhidnoi ploshchi vyrobnychykh prymishchen ta tekhniko-ekonomichnykh pokaznykiv. Kvalifikatsiina robota prysviachena tekhnolohichnii linii vyrobnytstva pshenychnoi krupy za rakhunok udoskonalennia linii vidvolozhennia prodovolchoi syrovyny metodom zminy zernosusharky. Na bazi analizu diiuchoi tekhnolohichnoi skhemy TOV «STAS I K» bulo ukhvaleno udoskonalyty yii za rakhunok zaminy zernosusharky na bilsh suchasnu ta produktyvnu. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12330 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Богатир І. В..pdf | 1,89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.