Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12429
Назва: | Технологія виробництва яловичини в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Молочно-виробничий комплекс «Єкатеринославський» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Tekhnolohiia vyrobnytstva yalovychyny v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Molochno-vyrobnychyi kompleks «Iekaterynoslavskyi» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Кобець, Руслан Юрійович Kobets, Ruslan Yuriiovych |
Ключові слова: | прирости живої маси live weight gain вирощування молодняку raising young animals годівля feeding утримання maintenance |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Кобець Р. Ю. Технологія виробництва яловичини в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Молочно-виробничий комплекс «Єкатеринославський» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Кобець Руслан Юрійович ; наук. керівник Черненко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2025. – 51 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12429. |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі представлено результати аналізу структури стада умов годівлі, утримання, вирощування молодняку, технології виробництва яловичини у ТОВ МВК «Єатеринославський». Встановлено, що індивідуальне утримання телят в молочний період та груповим способом на вирощуванні та відгодівлі сприяє реалізації генетичного потенціалу до високих середньодобових та абсолютних приростів. Проаналізовано технологію виробництва яловичини. Виявлено резерви удосконалення у сфері використання ефективних типів відгодівлі бугайців для підвищення м'ясної продуктивності. The work is completed on 51 pages, contains 5 sections, 4 tables, 15 figures, 20 used literary sources. The content of the work is set out in the introduction, literature review, material, conditions and methods of work, research results, environmental protection and labor protection measures are presented. The qualification work presents the results of the analysis of the herd structure, feeding conditions, maintenance, raising young animals, and beef production technology at LLC MVK "Eaterynoslavsky". It was established that individual keeping of calves during the milking period and group keeping during growing and fattening contributes to the realization of genetic potential to high average daily and absolute gains. The technology of beef production was analyzed. Reserves for improvement in the use of effective types of fattening of bulls to increase meat productivity were identified. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12429 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кобець Р. Ю..pdf | 863 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.