Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12470
Title: Технологічні особливості вирощування молодняку свиней у фермерському господарстві «Юран» Самарівського району Дніпропетровської області
Other Titles: Tekhnolohichni osoblyvosti vyroshchuvannia molodniaku svynei u fermerskomu hospodarstvi «Iuran» Samarivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Сохач, Альона Євгеніївна
Sokhach, Alona Yevheniivna
Keywords: склад туш
carcass composition
особливості вирощування
features of growing
поросята
piglets
жива маса
live weight
забійні якості
slaughter qualities
Issue Date: 2025
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Сохач А. Є. Технологічні особливості вирощування молодняку свиней у фермерському господарстві «Юран» Самарівського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Сохач Альона Євгеніївна ; наук. керівник Лесновська О. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2025. – 47 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12470.
Abstract: Виконана робота має 47 сторінок тексту, 8 таблиць та 3 рисунки. Кількість проаналізованих джерел – 44. В роботі наведено технологічні особливості вирощування і відгодівлі поросят в господарстві «Юран», яке є звичайним товарним підприємством без власного цеху відтворення. Проаналізовано умови утримання, годівля, догляд за молодняком, а також показники їх інтенсивного росту залежно від генотипу. Крім того, наведено аналіз відгодівельних та забійних якостей молодняку та морфологічні відмінності їх туш. Тhe work consists of 48 pages of text, 12 tables and 4 figures. The number of analyzed sources is 35. The work presents the technological features of growing and fattening piglets at the «Yuran farm», which is an ordinary commodity enterprise without its own reproduction workshop. The conditions of keeping, feeding, care of young animals, as well as indicators of their intensive growth depending on the genotype, are analyzed. In addition, an analysis of the fattening and slaughter qualities of young animals and morphological differences of their carcasses is provided.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12470
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сохач А. Є..pdf708,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.