Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12479
Назва: | Технологія виробництва м’яса курчат-бройлерів в товаристві з обмеженою відповідальністю «ПК «Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Tekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «PK «Dniprovskyi» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Кучерявенко, Надія Володимирівна Kucheriavenko, Nadiia Volodymyrivna |
Ключові слова: | м'ясо курей. chicken meat бройлерне виробництво broiler production Кобб-500 Cobb-500 |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Кучерявенко Н. В. Технологія виробництва м’яса курчат-бройлерів в товаристві з обмеженою відповідальністю «ПК «Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Кучерявенко Надія Володимирівна ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2025. – 67 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12479. |
Короткий огляд (реферат): | Об’єм кваліфікаційної роботи становить 67 сторінок, складається з 6 розділів, містить 14 таблиць, 4 малюнки, з опрацюванням 37 літературних джерел. У роботі розглянуто особливості технології виробництва м'яса курчат-бройлерів в умовах ТОВ «Птахокомбінат «Дніпровський» – одного з провідних підприємств галузі птахівництва України. Проведено аналіз організації виробничого процесу, умов утримання, годівлі та мікроклімату при підлоговій системі вирощування бройлерів кросу Кобб-500. Бройлерне виробництво розташоване на 6 відділеннях з 157 пташниками, загальною площею 272762 м2. Середньорічне поголів’я нараховує 39,9 млн. голів. Курчата-бройлери мають високу інтенсивність росту, утримання підлогове, на глибокій підстилці. Підприємство характеризується рентабельним виробництвом, сучасним забійним комплексом та стійкими каналами збуту, включаючи експортну діяльність. The volume of the qualification work is 67 pages, consists of 6 sections, contains 14 tables, 4 figures, with the processing of 37 literary sources. The work considers the features of the technology of production of broiler chicken meat in the conditions of LLC "Poultry Plant "Dniprovsky" - one of the leading enterprises in the poultry industry of Ukraine. An analysis of the organization of the production process, conditions of maintenance, feeding and microclimate in the floor system of growing broilers of the Cobb-500 cross breed was carried out. Broiler production is located in 6 departments with 157 poultry houses, with a total area of 272,762 m2. The average annual livestock is 39.9 million heads. Broiler chickens have a high growth rate, are kept on the floor, on deep litter. The enterprise is characterized by profitable production, a modern slaughter complex and stable sales channels, including export activities. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12479 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кучерявенко Н. В..pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.