Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1248
Title: Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба
Other Titles: Assessment of the safety of using spelled and pumpkin flour in bread technology
Authors: Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Гезь, Яна Василівна
Gez, Yana
Омельченко, Марина Юріївна
Omelchenko, Marina
Чернобривець, Руслана Олександрівна
Chernobryvets, Ruslana
Keywords: спельтове борошно
pelled flour
борошно зі знежиреного насіння гарбуза
flour from low-fat pumpkin seeds
плазмохімічно активована вода
plasma-chemically activated water
мікотоксини
mycotoxins
важкі метали
heavy metals
хліб
bread
безпечність
safety
Issue Date: 2018
Publisher: Житомирський національний агроекологічний університет
Citation: Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба / С. Ю. Миколенко, Я. В. Гезь, М. Ю. Омельченко, Р. О. Чернобривець // Органічне виробництво і продовольча безпека : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф (м. Житомир - 24-25 травня 2018 р.). – Житомир.- 2018. - С. 146-149.
Abstract: Встановлено, що при використанні нетрадиційних видів борошняної сировини, як-от спельтове борошно і борошно зі знежиреного насіння гарбуза, та плазмохімічно активованої води при виробництві хліба, вміст токсичних елементів не перевищує гранично допустимих норм, регламентованих державним стандартом. Застосування збагаченої оболонками цінної борошняної сировини у технології хліба є раціональним способом підвищити продовольчу безпеку країни.
URI: http://ir.znau.edu.ua/bitstream/123456789/9269/1/Organik_2018_146-149.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1248
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОЦІНКА БЕЗПЕКИ ВИКОРИСТАННЯ ...pdf176,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.