Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1249
Title: Удосконалення якості водообліку за рахунок використання сучасних ГІС
Other Titles: Improving the quality of water accounting through the use of modern GIS
Authors: Бугайова, Ірина Юріївна
Buhaiova, Iryna
Keywords: облік води
water accounting
зрошення
irrigation system
водні ресурси
water resources
втрати води в системі
water losses in the system
Issue Date: 2017
Publisher: Інститут водних проблем і меліорації НААН
Citation: Бугайова І. Ю. Удосконалення якості водообліку за рахунок використання сучасних ГІС / І. Ю. Бугайова // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої Всесвітньому дню води «Управління водними ресурсами в умовах змін клімату» (21 березня 2017 р.). – К: Інститут водних проблем і меліорації НААН, 2017. – С. 140-141. - URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1249
Description: Одним із основних споживачів за кількістю води в країні є сільське господарство. У зв’язку з цим, організація обліку води на зрошувальних системах є важливим і першочерговим завданням. До систем, які дозволяють обробляти дані спостережень, контролювати кількісні і якісні характеристики водних ресурсів, водогосподарських об’єктів для прийняття управлінських рішень відносять продукти ESRI. One of the main consumers of water in the country is agriculture. In this regard, the organization of water accounting for irrigation systems is an important and priority task. Systems that allow processing of observational data, control of quantitative and qualitative characteristics of water resources, water management facilities for the adoption of management decisions include products ESRI.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1249
ISBN: ISBN 978-966-929-426-5
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf132,17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.