Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1255
Назва: Перспективи використання вітчизняних сортів розлусної кукурудзи для отримання "зірваних" зерен шляхом нвч-випромінювання
Інші назви: Perspectives of the use of domestic varieties of cereal maize to produce "disrupted" grains by NWG radiation
Автори: Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Куянов, Юрій Юрійович
Kuyanov, Yuriy
Бєліков, Євген Іванович
Byelikov, Yevhen
Тимчак, Дмитро Олександрович
Tymchak, Dmytro
Шевченко, Вікторія Анатоліївна
Shevchenko, Viktoriya
Ключові слова: снеки
snack
попкорн
popcorn
сорти кукурудзи
varieties of corn
Дата публікації: 2017
Видавництво: Інститут продовольчих ресурсів НААН
Бібліографічний опис: Перспективи використання вітчизняних сортів розлусної кукурудзи для отримання "зірваних" зерен шляхом нвч-випромінювання / С.Ю. Миколенко, Ю.Ю. Куянов, Є. І. Бєліков [та ін.] // Інноваційний розвиток харчової індустрії: збірник наук. праць за матер. V Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Київ, 14 грудня 2017 р.). – Київ. - 2017. - С. 87-89.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1255
Короткий огляд (реферат): Теоретичні механізми процесу «зривання» зерна сьогодні знаходяться у центрі уваги науковців в звязку із перспективами впровадження ресурсозберігаючих підходів у харчових технологіях. Серед відомих способів виробництва «зірваних» зерен кукурудзи найбільш перспективним є обробка НВЧ-випромінюванням (електромагнітне поле надвисокої частоти), що дозволяє не лише суттєво скоротити технологічний процес, зменшити енергетичні витрати, але й уникнути утворення небажаних побічних продуктів при отриманні продукту з високими органолептичними характеристиками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://drive.google.com/file/d/1Y-4iQmvzKARVFezn3EzginaexPx0GvL_/view
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1255
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Перспективи використання вітчизняних.pdf7,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.