Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1255
Title: | Перспективи використання вітчизняних сортів розлусної кукурудзи для отримання "зірваних" зерен шляхом нвч-випромінювання |
Other Titles: | Perspectives of the use of domestic varieties of cereal maize to produce "disrupted" grains by NWG radiation |
Authors: | Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana Куянов, Юрій Юрійович Kuyanov, Yuriy Бєліков, Євген Іванович Byelikov, Yevhen Тимчак, Дмитро Олександрович Tymchak, Dmytro Шевченко, Вікторія Анатоліївна Shevchenko, Viktoriya |
Keywords: | снеки snack попкорн popcorn сорти кукурудзи varieties of corn |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Інститут продовольчих ресурсів НААН |
Citation: | Перспективи використання вітчизняних сортів розлусної кукурудзи для отримання "зірваних" зерен шляхом нвч-випромінювання / С.Ю. Миколенко, Ю.Ю. Куянов, Є. І. Бєліков [та ін.] // Інноваційний розвиток харчової індустрії: збірник наук. праць за матер. V Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Київ, 14 грудня 2017 р.). – Київ. - 2017. - С. 87-89.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1255 |
Abstract: | Теоретичні механізми процесу «зривання» зерна сьогодні знаходяться у центрі уваги науковців в звязку із перспективами впровадження ресурсозберігаючих підходів у харчових технологіях. Серед відомих способів виробництва «зірваних» зерен кукурудзи найбільш перспективним є обробка НВЧ-випромінюванням (електромагнітне поле надвисокої частоти), що дозволяє не лише суттєво скоротити технологічний процес, зменшити енергетичні витрати, але й уникнути утворення небажаних побічних продуктів при отриманні продукту з високими органолептичними характеристиками. |
URI: | https://drive.google.com/file/d/1Y-4iQmvzKARVFezn3EzginaexPx0GvL_/view http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1255 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Перспективи використання вітчизняних.pdf | 7,59 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.