Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1257
Назва: Повітряне сорго – перспективний зерновий продукт
Інші назви: Air sorghum is a promising grain product
Автори: Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Тимчак, Дмитро Олександрович
Tymchak, Dmytro
Куянов, Юрій Юрійович
Kuyanov, Yuriy
Оксиленко, Олег Миколайович
Oksylenko, Oleh
Ключові слова: сорго
Sorghum
надвисокочастотна обробка
ultrahigh-frequency processing
вихід
yield
якість
quality
потужність
capacity
крупність
grain size
Дата публікації: 2018
Видавництво: Житомирський національний агроекологічний університет
Бібліографічний опис: Повітряне сорго – перспективний зерновий продукт / С. Ю. Миколенко, Д. О. Тимчак, Ю. Ю. Куянов, О. М. Окселенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф. Житомир. - 2018. - С. 143-146.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1257
Короткий огляд (реферат): Для вітчизняного ринку виробництво зернових продуктів з використанням НВЧ-обробки, зокрема повітряних зерен, на сьогодні не є поширеним. Доведено ефективність застосування сорго як перспективної зернової сировини для отримання повітряного зерна, показано вплив характеристик зерна, режимів обробки на вихід продукту та його якість.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1257
ISBN: 978-966-8706-99-8
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПОВІТРЯНЕ СОРГО - ПЕРСПЕКТИВНИЙ ЗЕРНОВИЙ ПРОДУКТ.pdf231,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.