Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1260
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMykolenko, Svitlana-
dc.contributor.authorГезь, Яна Василівна-
dc.contributor.authorHezʹ, Yana-
dc.date.accessioned2019-04-22T08:31:51Z-
dc.date.available2019-04-22T08:31:51Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСучасні підходи до ресурсоощадного використання рослинної сировини/ С. Ю. Миколенко ,Я. В. Гезь // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матер. другої міжнар. наук.-практ. конф.(м. Харків – Мелітополь – Кирилівка, 5–7 вересня 2017 р.). Харків – Мелітополь – Кирилівка. - 2017. - С. 265-266.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1260uk
dc.identifier.urihttp://www.hduht.edu.ua/images/hduht/nauka/conf/2017/zbirn_k_5.9.17.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1260-
dc.description.sponsorshipВиконано за підтримки гранту №0116U007412uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівлі, Таврійський державний агротехнологічний університетuk
dc.subjectшрот гарбузового насінняuk
dc.subjectshrimp pumpkin seedsuk
dc.subjectекопродукціяuk
dc.subjecteco productsuk
dc.subjectспельтаuk
dc.subjectspelleduk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectbreaduk
dc.titleСучасні підходи до ресурсоощадного використання рослинної сировиниuk
dc.title.alternativeModern approaches to the resource-saving use of plant raw materialsuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сучасні підходи до....pdf736,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.