Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12622| Назва: | Обґрунтування технології виробництва супу-пюре швидкого приготування |
| Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva supu-piure shvydkoho pryhotuvannia |
| Автори: | Рубан, Катерина Сергіївна Ruban, Kateryna Serhiivna |
| Ключові слова: | суп-пюре sup-piure харчові концентрати kharchovi kontsentraty крупа горохова krupa horokhova крупа рисова krupa rysova сочевиця sochevytsia |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Рубан К. С. Обґрунтування технології виробництва супу-пюре швидкого приготування : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Рубан Катерина Сергіївна; наук. керівник Сова Наталія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 74 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12622 |
| Короткий огляд (реферат): | У бакалаврській кваліфікаційній роботі вивчено асортимент супів-пюре миттєвого та швидкого приготування, які реалізують в Україні. Виготовлено дослідні зразки супів-пюре швидкого приготування з додаванням крупи горохової, рисової та сочевиці, проведено їх дегустаційну оцінку, визначено їх вологість, вирахувано необхідну кількість води та часу для їх приготування, визначено поживну та енергетичну цінність. U bakalavrskii kvalifikatsiinii roboti vyvcheno asortyment supiv-piure myttievoho ta shvydkoho pryhotuvannia, yaki realizuiut v Ukraini. Vyhotovleno doslidni zrazky supiv-piure shvydkoho pryhotuvannia z dodavanniam krupy horokhovoi, rysovoi ta sochevytsi, provedeno yikh dehustatsiinu otsinku, vyznacheno yikh volohist, vyrakhuvano neobkhidnu kilkist vody ta chasu dlia yikh pryhotuvannia, vyznacheno pozhyvnu ta enerhetychnu tsinnist. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12622 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Рубан К. С..pdf | 2,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
