Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12623| Назва: | Обґрунтування технології виробництва печива з використанням вторинної рослинної сировини |
| Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pechyva z vykorystanniam vtorynnoi roslynnoi syrovyny |
| Автори: | Рудковська, Дар’я Сергіївна Rudkovska, Daria Serhiivna |
| Ключові слова: | печиво pechyvo сушені яблучні вичавки susheni yabluchni vychavky сушені морквяні вичавки susheni morkviani vychavky борошно пшеничне boroshno pshenychne |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Рудковська Д. С. Обґрунтування технології виробництва печива з використанням вторинної рослинної сировини : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Рудковська Дар’я Сергіївна; наук. керівник Гезь Яна; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12623 |
| Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі було отримано порошки з вторинної рослинної сировини, досліджено, як заміна борошна на вторинну сировину у різних відсоткових співвідношеннях впливає на якість зразків. Проведено органолептичний аналіз та балову оцінку для готових виробів. Порівняно отримані результати, щодо складу контрольного зразка печива, з додаванням 10% СМВ та 15% СЯВ, які були визначені кращими за органолептичними показниками. Проведено визначення фізико-хімічних показників якості досліджуваних зразків та порівняно їх з вимогами державних стандартів. U kvalifikatsiinii roboti bulo otrymano poroshky z vtorynnoi roslynnoi syrovyny, doslidzheno, yak zamina boroshna na vtorynnu syrovynu u riznykh vidsotkovykh spivvidnoshenniakh vplyvaie na yakist zrazkiv. Provedeno orhanoleptychnyi analiz ta balovu otsinku dlia hotovykh vyrobiv. Porivniano otrymani rezultaty, shchodo skladu kontrolnoho zrazka pechyva, z dodavanniam 10% SMV ta 15% SIaV, yaki buly vyznacheni krashchymy za orhanoleptychnymy pokaznykamy. Provedeno vyznachennia fizyko-khimichnykh pokaznykiv yakosti doslidzhuvanykh zrazkiv ta porivniano yikh z vymohamy derzhavnykh standartiv. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12623 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Рудковська Д. С..pdf | 2,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
